Може да изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Забавната екшън-комедия надделя в оспорвания филмов дуел във втората седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите ще се пренесат в града на ангелите Лос Анджелис, за да се запознаят с меланхоличната Одри (Мила Кунис ) и енергичната Морган (Кейт МакКинън), свързани от топло и дългогодишно приятелство.

Необикновени жени попадат в центъра на събитията във „Великият понеделник“

След като научава, че бившият й е агент на ЦРУ, Одри се отправя на европейско приключение, за да достави важна пратка, поверена й лично от него. Морган решава да я придружи за подкрепа… Неусетно двете приятелки ще се окажат в окото на международен скандал с множество престрелки и преследване из улиците на някои от най-красивите градове света – Прага, Париж, Будапеща и Амстердам.

Все по-уверени в опита си с огнестрелните оръжия и разчитащи на сигурната подкрепа на чаровния британски агент Себастиан, двете приятелки ще кандидатстват за постоянна работа в Разузнаването…

Ще постигнат ли целта си - не пропускайте да разберете горещата развръзка от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Почитателите на седмото изкуство имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (18 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.