Може да изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Във „Великият понеделник“ предстои нова порция интересни истории и истински приключения. Във втората седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA един срещу друг ще се изправят екшън-комедията „Бивш под прикритие“ и хитовата българска продукция „Диви и щастливи“. Зрителите могат да изберат на специалния уебсайт https://greatmonday.bg кой филм искат да гледат по филмовия канал в понеделник (11 юли) от 21:00 ч.

Действието в комедията „Бивш под прикритие“ се развива в Лос Анджелис, където меланхоличната Одри (Мила Кунис) и енергичната Морган (Кейт МакКинън) са най-добри приятелки от години. След като научава, че бившият й любим е агент на ЦРУ, Одри се отправя на европейско приключение, за да достави важна пратка, поверена й лично от него. Морган решава да я придружи за подкрепа и неусетно двете приятелки ще се окажат в окото на международен скандал с много престрелки и преследване из някои от най-красивите европейски градове.

„Джак Рийчър“ е победител в първата седмица на „Великият понеделник“

Второто предложение за седмицата е щурото приключение „Диви и щастливи“ от режисьора Мартин Макариев. В него животът на импулсивните жени с бурна кръв и големи мечти – Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова) не се стича така, както са очаквали. Всичко се променя, когато Боряна се влюбва и решава да открадне 30 000 лева от сейфа на богатото семейство, за което работи. Това предизвиква цяла лавина от безразсъдни решения и непредсказуеми действия. Без да иска, Боряна отвлича Мартин – сина на богатото семейство, и замесва приятелката си Мила в цялата бъркотия. Двете най-добри приятелки се оказват на път за Варна с крадени пари, отвлечен мъж на задната седалка и полицията по петите си.

Високо напрежение и адреналин в първата седмица на „Великият понеделник“

От днес (5 юли) киноманите имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (11 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.