Гледайте „Да откриеш любовта“ от 12.30 ч. и „Зимна романтика“ от 14.15 ч.

Романтичното заглавие „Да откриеш любовта“ ще разкаже на зрителите историята на отдадения на работата си, изкуствовед д-р Мадисън Търнър – експерт по древни артефакти. За да открие легендарния „Камък на любовниците“ и да спаси любимия си музей, където прекарва голяма част от времето си, Мадисън се решава на дълго пътешествие. Тя преминава през половината земно кълбо, за да посети Карибските острови, където е убедена, че ще открие скъпоценния артефакт.

Експертът е разтърсен от срещата си с Андрю Фиц Фицпатрик – хотелиер, с проблеми с доверието, но с дълбоки познания за острова, от който Мадисън се интересува. Ще доведе ли търсенето на скъпоценния камък до успех или ще открият нещо друго по време на странстванията си из екзотичния остров? Ще успее ли „Камъкът на любовниците“ да събере двама невярващи в любовта?

 

 

По-късно от 14.15 ч. романтиката в ефира продължава с лентата „Зимна романтика“, която ще запознае зрителите с интериорния дизайнер Бетани, която стартира конкурс, предлагащ две седмици безплатно преобразяване на дома. „Щастливият победител“ се оказва вдовецът Грант, който никак не е доволен от този факт, защото нито е участвал, нито иска да се правят каквито и да е било промени в дома му.

Всъщност виновник за победата в конкурса е дъщеря му Зоуи, която е кандидатствала, с надеждата, че това ще му помогне да преодолее болезнената загуба на нейната майка. Докато Бетани грижливо превръща къщата на Грант в уютен дом, двамата неусетно да се сближават. Но дори и Грант да успее да се съвземе от миналото, ще може ли Бетани, която е обсебена от идеята за преследване на кариера, да освободи място в живота си за любовта?

Не пропускайте „Да откриеш любовта“ от 12.30 ч. и „Зимна романтика“ от 14.15 ч.