Гледайте зрелищния екшън-трилър тази събота вечер от 23.00 ч. по NOVA.

Киану Рийвс се завръща в образа на един от най-опасните наемни убийци в наелектризиращия екшън „Джон Уик 3“ тази събота вечер от 23.00 ч. по NOVA. Лентата е режисирана отново от Чад Стахелски, а в главните роли влизат още изкусителната Холи Бери, Иън Макшейн, Лорънс Фишбърн и Марк Дакаскос.

След като във втората част легендарният наемен убиец Джон Уик (Киану Рийвс) беше заставен да се завърне към старите си навици, той замина за Рим, за да се изправи срещу някои от най-опасните убийци в света.

В „Джон Уик 3” тази вечер екшън героят отново ще премине през невероятни изпитания. Целият град е по петите му, тъй като за главата му е обявена награда от 14 милиона долара. Налага се да бяга тъй като е нарушил основно правило – отнел е живот на територията на хотел „Континентал“. При това негова жертва е един от големите играчи в добре организирания подземен свят.  Това е сериозна причина, заради която той трябва да бъде изключен от организацията, но мениджърът на „Континентал“ Уинстън (Иън Макшейн) му осигурява един час гратисен период, преди членството му да бъде прекратено завинаги. По петите на Уик са пуснати най-жестоките наемни убийци, а на него му се налага да бяга към Ню Йорк, като междувременно се разправя по своя си начин с всеки, който се изпречи на пътя му. Джон обединява сили със София (Холи Бери), която му помага да запази живота си и да напусне града.

Не пропускайте зрелищния екшън-трилър „Джон Уик 3“ тази събота вечер от 23.00 ч. по NOVA.