Гледайте „С цялото си сърце: Сватбата“ от 12.30 ч. и семейната лента „У дома в Митфорд“ от 14.15 ч.

Неделният киноследобед ще стартира с романтичната история „С цялото си сърце: Сватбата“, дело на режисьора Тери Инграм. Лентата разказва за влюбените Джени и Брайън, които планират невероятна сватба. Мястото също не е избрано случайно – къщата, в която между тях е пламнала любовта. Всички са щастливи и ентусиазирани с подготовката до момента, в който един иск за собствеността на имота е напът да провали всичко. С подкрепата на приятелите си от района, двамата трябва да намерят начин да спасят любимата си къща.

 

 

По-късно от 14.15 ч. семейната лента „У дома в Митфорд“ ще запознае зрителите с разведената детска писателка Синтия (Анди Макдауъл), която напуска Бостън, за да прекара известно време в малкия град Митфорд с надеждата да се измъкне от творческата криза, която я е обзела.

Не след дълго тя се влюбва в градчето, в неговите жители и в най-подходящия ерген – красивия епископски свещеник, който живее в съседство. Как ще се развият отношенията помежду им и може ли любовта да върне вдъхновението?

Не пропускайте „С цялото си сърце: Сватбата“ от 12.30 ч. и семейната лента „У дома в Митфорд“ от 14.15 ч.