Шампионката в бойните спортове неправомерно е внесла телефон в екстремното риалити

Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята” като първия служебно изгонен участник. Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо наруши правилата на екстремното риалити, скривайки телефон в багажа си. Амазонката напусна “Игри на волята” незабавно след териториалната битка, която беше спечелена от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се отправя племето на Амазонките.

Първи служебно изгонен в историята на “Игри на волята” тази вечер

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се играч на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините неправомерно са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се превърне в причина още утре да се проведе специална елиминационна битка, за която всяко племе ще трябва да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините - топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите - футболния съдия Крум Апостолов. 

Даниел от „Игри на волята“: Влязох в предаването, за да тествам своя лимит

Първото телевизионно интервю на Албена Ситнилска може да проследите утре сутрин в “На кафе” по NOVA.

Дисквалифицираната участничка е и първият гост в “След Игрите” - официалния подкаст на "Игри на волята”. Епизодът вече е онлайн в Nova Play, Vbox7 и YouTube. В него Албена Ситнилска разкрива подробности как е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.

Ваня Запрянова запази племето на Амазонките цяло

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 10 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube