Участничката коментира служебното си изгонване от риалити формата и споделя кои са фаворитите ѝ

Световният и европейски шампион по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска напусна „Игри на волята“ по неочакван начин. В интервю за предаването „На кафе“ тя обясни какви са причините да наруши грубо правилата и да внесе телефон, което доведе до служебното ѝ изгонване.

Каква е причината да внесе телефон в предаването?

„Причината е лична. Не съм го взела, за да си проверявам Instagram. Сестра ми имаше тежки моменти, а аз я изоставих. Бяха се насъбрали доста неща. Трябваше да вляза и реших да взема телефона, тъй като знаех, че участниците в предаването нямат контакт с външния свят. Но нямаше как да не знам какво се случва с близките ми. Знаех, че трябва да го взема, но не знаех дали ще успея да го използвам. В продължение на един месец не ми се отдаде възможност, тъй като бяхме на Дивата река и Стопанството, където нямаме багаж. Беше ми много притеснено, тъй като непрекъснато мислиш какво се случва навън. Беше кошмар за мен“, разказва мотивите си Албена. И потвърждава, че дори да може да върне времето назад, отново би постъпила по същия начин.

Албена Ситнилска е първият дисквалифициран играч в историята на “Игри на волята”

„Съжалявам, но избрах реалния живот, защото Игрите са едно забавление“, категорична е Ситнилска.

За урока, научен в „Игри на волята“

„Най-ценно за мен бе преживяването ми на Дивата река. Там се научих на спокойствие. Налагах си го вътрешно, като си казвах, че няма за какво да се притеснявам“, признава участничката.

Албена мисли, че е можело да стигне до финал, тъй като била добре подготвена. Получила контузия, която не попречила на представянето ѝ. Тогава обаче извършеното от нея нарушение било разкрито. Смята, че е дала всичко от себе си и на битките се е раздавала максимално за племето на Амазонките.

Кой е фаворитът ѝ за победа?

„Принципно фаворитите ми са двама. Много искам да спечели Оряшкова, защото е изключително чист човек. Другият е Момчил, тъй като много желае победата. Той играе едновременно стратегически, но не си позволява да влиза в интриги или да обижда някого", каза Ситнилска.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube