Участникът признава, че не е успял да овладее адреналина си на Арената, довел го до провал

Румен Радев напусна “Игри на волята” след изтощителна наказателна битка на Арената. Учителят по физическо възпитание имаше труден престой в екстремното риалити. Наложи се да издържи дълги седмици на Чистилището и въпреки битките, в които участваше, на косъм се разминаваше от победата. След като успя да се събере с любимата си Теодора Мудева и да влезе в племето на Амазонките, той се пожертва и пое отговорността за грешките на съотборниците си. Излезе на Арената като капитан на племето и се изправи в елиминационна битка срещу Мастагарков от Старейшините и Крум от Гладиаторите. В интервю за „На кафе“ Румен разказва за адреналина и емоциите, които е изпитал в предаването.

Признава, че го е яд, че не е имал възможност да продължи в Игрите.

„Не успях по време на битката да запазя самообладание и да си овладея адреналина. Това при мен е проблем, и то не само в „Игри на волята“, но и в живота. Не съм уравновесен и когато има нещо, е възможно да се изнервя. Това много ми попречи“, споделя участникът.

Румен Радев отпадна от “Игри на волята” след наказателна битка

Защо избра племето пред себе си?

„Заложих на принципите си. Бях дал дума на племето, че каквото и да се случи, аз ще поема отговорност за тях. Не се замислих, когато се самопредложих. Бях сигурен в себе си и не ми минаваше мисълта, че няма да се справя и може да си тръгна. Ако трябва да върна времето назад, пак бих постъпил по същия начин“, каза Румен в отговор на въпрос чувства ли се като жертва.

„За мен Крум и Мастагарков са едни от най-комплексните, силни и подготвени играчи в този сезон. Беше чест, че отпаднах след битка срещу тях. Има много подготвени състезатели и аз отпаднах с достойнство“, споделя още учителят от Сливен.

Ситнилска: Взех телефона, защото избрах реалния живот, „Игри на волята“ е едно забавление

Румен споделя, че е силно емоционален, но до този момент е имал бариера за пред хората. Решил е в „Игри на волята“ да бъде себе си и да казва това, което мисли, както и да показва чувствата си.

За връзката си и раздялата с Теодора Мудева

„Когато трябваше да се разделя с Теди (Теодора Мудева) при отпадането ми, ми беше по-трудно, отколкото началото, когато отидох на Чистилището. Там бях със смесени емоции, тъй като се ядосвах, че загубих играта, но имах надежда, че ще се видим. Сега ми беше доста трудно, защото имахме възможност двамата да продължим заедно напред. Теди показа характер и качества, които хората не подозираха, че притежава. Има воля и хъс за победа, които много ѝ помагат. Това, че ме няма, няма да ѝ повлияе много. Влязла е да играе играта и съм сигурен, че ще се справи много добре“, категоричен е Радев.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube