Напрежение при Амазонките след новината за отпадането на Румен Радев

Още един участник ще плати висока цена заради нарушаване на правилата. Името му ще стане ясно в епизода на “Игри на волята” 5 тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Провиненията на Албена Ситнилска и трите племена имаха домино ефект, чиято първа жертва вчера стана Румен Радев от Амазонките. Той напусна екстремното риалити след извънредна наказателна битка. Днес ще бъде разкрит и още един виновник, който ще трябва да понесе последствията от действията си преди номинационната игра.

Румен Радев от „Игри на волята“: Заложих на принципите си и бих постъпил по същия начин

Трите племена ще излязат на Арената в безмилостен сблъсък, а завършилите на последно място ще определят двама номинирани на съвет. Завръщането от Чистилището на Радостин при Гладиаторите ще внесе смут при червените. При Старейшините привидно всичко върви по план, но стратезите в племето ще продължат да се готвят за най-лошото. Амазонките пък ще понесат тежко новината, че Румен вече не е в играта. Този факт ще създаде огромно разделение между участниците в племето.

Ситнилска: Взех телефона, защото избрах реалния живот, „Игри на волята“ е едно забавление

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova Play, Vbox7 и YouTube