Актьорът разказва повече за персонажа си в модерната семейна поредица и разкрива как е успял да влезе в ролята на престъпник

Борислав Чучков влиза в ролята на Пумпалов - лошият герой от модерния семеен сериал „Алея на славата“. Дали образът е толкова далеч от натюрела на самия Чучков и как успява да се превъплъти в лошото момче, актьорът разкрива в интервю за „На кафе“.

„Следват драматургично важни сцени, в които повечето от главните герои в „Алея на славата“ се замесват с мен. Това е моето работно място – офис на собственик на стриптийз клуб. Аз съм човек, които се занимава с не много легални неща. Бих определил героя ми на един природно интелигентен човек, който притежава способности на голям манипулатор. Той постига всичко, което поиска, независимо от средствата“, описва Пумпаов Чучков. „Героят ми също така е с леко раздвоение на личността, особено когато употребява алкохол или други субстанции. Тогава става напълно друг човек, с резки промени в настроението си.“

Коя е характерната реплика или черта на героя му?
„Добавям доста черти от себе си, но винаги съгласувани със сценариста и режисьора. Но понякога се случва да импровизираме. Характерен за героя ми, когато се ядоса е един тик – започва да мига с очите. Имам един белег на лицето, синджир татуировки, на които пише „непобедим“ и „преследващ целите си“.

Актьорът разказва, че е тренирал бокс преди години, и сега е щастлив от възможността, която има отново, заради героя си от "Алея на славата", да влезе в боксовата зала.

„В бокса и в живота трябва да мислиш бързо, защото наистина боли“. Това е реплика на самия Пумпалов, с която съм напълно съгласен“, уточнява актьорът.

Обичан или мразен е героят му?

„С Пумпалов ще се случат още много вълнуващи неща. Ще се забърка с политици, полиция и различни опасни хора. Обикновено негативният герой е обичан. За мен това е сладка роля и има какво да се играе в нея. Съдейки по коментарите на хората, Пумпалов е по-скоро обичан, отколкото мразен“, споделя настроенията към персонажа, в който се превъплъщава на екран Чучков.

Гледайте модерната поредица "Алея на славата" от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“

Редактор: Райна Аврамова