Гледайте хитовия криминален екшън тази неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA

Том Круз се впуска в невероятно, но истинско международно приключение във филма "Бари Сийл: Наркотрафикантът". Звездата работи отново с режисьора на "На ръба на утрешния ден" Дъг Лиман ("Самоличността на Борн", "Мистър и мисис Смит"). В лентата главният герой е пилот мошеник, който съвсем неочаквано е вербуван от ЦРУ за една от най-мащабните операции под прикритие в американската история.

Американският пилот Бари Сийл съвместява работата си за правителството с тази на наркодилър през 1980-те години. Бари е добродушно южняшко момче, което има жена и две деца, и животът му не може да бъде по-подреден и предсказуем. Той е пилот в гражданската авиация на САЩ през 80-те години на ХХ в., но няма проблем да се занимава и с контрабанда по време на пътуванията си. С него се свързва агент от управлението, който го уговаря да направи няколко полета, за да транспортира дискретно предмети до Централна и Южна Америка. По време на едно от кацанията в Никарагуа, той се запознава с Пабло Ескобар и неговите приближени и тогава Сийл открива златна мина, работейки за американското правителство и същевременно прекарвайки големи количества кокаин за картелите.

Не след дълго Сийл разполага с повече пари, отколкото може да преброи. Налага му се дори да наеме други пилоти, за да отговори на растящото търсене на неговите услуги. Но какво ще направят правителствените служби, когато разберат какво всъщност прави Бари? Ще го подкрепят ли или ще го хвърлят на вълците? Двойната му игра ще му коства ли живота или покровителите му на най-високите етажи във властта във Вашингтон ще го подкрепят?

Не пропускайте развръзката по хитовия криминален екшън "Бари Сийл: Наркотрафикантът", базиран на действителен случай, тази неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA