Гледайте романтичните комедии “Моята супер бивша” от 13.00 ч. и "Най-сладкото нещо” от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Забавен кино следобед, изпълнени с емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очаква зрителите с филмовите заглавия в събота в ефира на NOVA. От 13.00 ч. зрителите ще се убедят, че да скъсаш с приятелката си често е много трудно, но понякога може да се окаже и доста опасно. Доказателство за това ще видят в лентата на режисьора Айвън Райтман „Моята супер бивша“. Мат Сандърс (Люк Уилсън) вярва, че най-накрая е намерил съвършената жена, красивата Джени Джонсън (Ума Търман), която съвсем случайно е супергероинята – Джи Гърл.

Когато Джени става извънредно ревнива и обсебваща, Мат решава да се разделят... Но как можеш да скъсаш с жена, която може да лети и да прави дупки в стоманата? Джи Гърл използва супер силите си, за да излее своята ярост и гняв върху Мат и неговия романс с колежката му Хана Люис (Ана Фарис).

Киномаратонът продължава с романтичната комедия "Най-сладкото нещо" от 15.00 ч., в която ще проследим перипетиите на три атрактивни момичета. Кристина Уолтърс (Камерън Диас) и приятелките й Кортни (Кристина Апългейт) и Джейн (Селма Блеър) са три сексапилни необвързани момичета, които си падат по нощния живот. Когато става въпрос за срещи – Кристина има златно правило: Избягвай да търсиш Господин Подходящ, фокусирай се върху подходящия за момента. Това важи, докато една вечер в нощен клуб тя най-неочаквано среща Питър (Томас Джейн) и ще открие, че на следващия ден той е изчезнал. Всичко, което знае за него е, че той е на път за сватба, но това, което не знае, че тази сватба е неговата собствена. Кристина заедно с най-добрата си приятелка решават да нарушат правилата и да тръгнат да търсят Питър.

Не пропускайте романтичните комедии “Моята супер бивша” от 13.00 ч. и "Най-сладкото нещо” от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Редактор: Райна Аврамова