Гледайте "Любов зад кадър" от 12.30 ч. и "Изборът на принца" от 14.45 ч. тази неделя по NOVA

Неделният романтичен киноследобед ще стартира с лентата „Любов зад кадър“, която ще запознае зрителите с талантлив дизайнер и водеща на телевизионно предаване за луксозни ремонти. Тя обаче трябва да показва в шоуто си и промените, които настъпват в живота на хората след това.

Когато започва да работи с привлекателния и скромен участник в първия епизод на предаването, водещата е изправена пред труден избор – между опита да постигне високи рейтинги и шепота на собственото си сърце.

По-късно от 14.45 ч. следва романтичната лента "Изборът на принца", който разказва историята йа брокерката Ерин Клоуз. Когато красивото крайбрежно градче Шоу Бей е застрашено от мащабно търговско преустройство, тя ще направи всичко по силите си, за да го спаси. За целта обаче ще трябва да намери богат купувач на имота. Насочва се към чаровния Тео Джонсън, но той се оказва прекалено потаен и отказва да дава подробности за живота си, което допълнително усложнява задачата на Ерин. Докато красивата брокерка показва преимуществата на града, между нея и тайнствения непознат започват да прехвърчат любовни искри. Дали тайната на Тео може да провали шанса им за любов? 

Не пропускайте "Любов зад кадър" от 12.30 ч. и "Изборът на принца" от 14.45 ч. тази неделя по NOVA.