Събитията, които събират едни от най-успешните предприемачи в света, ще се състоят на 23 и 24 октомври в НДК

Най-голямото събитие за кариерно и личностно развитие, организирано от NOVA и Webit, събира на едно място водещи иноватори, експерти и инвеститори от цял свят, за да обсъдят бъдещето на технологиите, иновациите и устойчивото развитие. Наред с международни инвеститори и корпоративни лидери, в България кацат едни от най-успешните предприемачи на планетата. Сред тях е и Матю Принс - един от най-успешните предприемачи в света. Той ще разкаже повече за интернет сигурността и ще консултира как да се защитим срещу нарастващите заплахи онлайн. 

Юлиан Костов ни учи как да завладяваме хората около нас на Future Forum

Иновации и глобални постижения – какво ще видим на Webit 2024 Sofia Edition?

„За нас е изключително удоволствие да съберем за поредна година тук в София световния елит - главният архитект на изкуствения интелект на Microsoft, основателят на една от най-големите технологични компании, известен с прозвището „Пазителят на дигиталния киберинтернет на световния свят“ Cloudflare и още много други. Заедно с NOVA това, което правим, е един модел, по който хората да се адаптират. Бъдещето е много предизвикателно. Никога досега автоматизацията не е можела да мисли”, заяви изпълнителният председател на Webit foundation д-р Пламен Русев.

Специално на Webit идва Матю Принс - един от най-успешните предприемачи в света

„Най-важното, какъвто е и нашият слоган тази година, е че бъдещето е общо - между хората и роботите“, споделя Аниела Русева.

Future Forum, който се открива успоредно с Webit, ще продължи на същото място и на 24 октомври, като основния фокус на богатата конферентна програма е личностното и професионално развитие и какви умения и знания трябва да имаме, за да сме успешни в новата реалност. Събитието ще предложи задълбочен поглед върху ключовите компетенции, които професионалистите и лидерите трябва да развиват, за да са успешни в постоянно променящия се свят. Кариерният форум, организиран от NOVA и Webit, посреща световните имена и признатите авторитети с експертиза в различни области: Хийт Слоунър, Адам Мендлър, Фредерик Харен, Сара Рати, Аш Дайкс, Ивет Лалова, Маги Халваджиян, шеф Иван Манчев, Юлиан Костов, д-р Пламен Русев, Александър Варов и Владимир Борачев.

„Webit и Future Forum имат различни идеи. Webit показва бъдещето такова, каквото е. Това са хората, които създават бъдещето. Във Future Forum показваме един модел, по който хората да се адаптират. Защото бъдещето е много предизвикателно. Никога досега автоматизацията не е можела да мисли. Винаги е била в ръцете на хората. За първи път автоматизацията има собствено мнение. Това е сред най-предизвикателните моменти в човешката история. И хората, които са дошли тук от цял свят, ще чуят модели, рецепти за това как да се адаптират. Целта е да обучим повече хора да бъдат успешни в бъдещето“, пояснява Пламен Русев.

Повече информация за Future Forum може да откриете във Facebook и LinkedIn профилите на форума.

Редактор: Станимира Шикова