Разочарована от злобата и псевдо приятелите...

\"Отблъсква ме начина, по който в България се приемат младите хора, които се опитват да направян нещо и да се популяризират\".

Това сподели Елена Станулова пред отчаяните съпруги. Тя гостува заедно с майка си Искра Радева в \"Станция Нова\".

Бившата водеща разказа, че е разочарована от телевизията и злобата наоколо. Това я накарало да се откаже от журналистиката и амплоато на водеща.

Призна, че след напускането си са намалели и приятелите й.
\"Ограничих контактите, за които разбрах, че не са искрени\", допълни тя.

Мечтата на Елена била за кариера в киното, но и там смята, че не й е мястото. В момента завършва образованието си, изкарала е две специализации и й предстои да запише магистратура.

Отделно Елена се занимава с театър, а с майка си движат продуцентска къща, която организира различни мероприятия.

Относно спекулациите, че майка й има заслуга това Елена да попадне в телевизията, Искра Радева заяви, че няма никакъв пръст в това и дори била ядосана, че е отишла тайно на кастинг за ТВ водеща.

\"Умишлено през годините я държах далече от театъра, защото съм на принципа, че един артист в семейството е достатъчен\", разказа актрисата.

Елена Станулова твърдо заяви, че няма мъж до себе си, а интригите за нея и Христо Сираков не са верни.
\"За пресата един танц е достатъчен, за да имаш връзка\", коментира тя.

\"Винаги съм й казвала, че е важно да срещне интелигентен човек, който е внимателен към нея и може да си говори всичко с него\", сподели от своя страна Искра Радева.

\"В това отношение сме на едно мнение, тъй като имам много интереси и искам да ги споделям с човека до мен\", допълни Елена.