Излезе поредния клип на певеца - \"Пазете се от нея\"...

Най-актуалната фолк новина е, че Ерик реши да ни допусне до спалнята си. Тук не става въпрос за поредното домашно порно, което изтича в интернет мрежата, а за последния му клип \"Пазете се от нея\".

 

Сюжетът е наситен не само със скандални пози и еротика, но и със сърцераздирателен драматизъм. Героят е влюбен в лека жена, която изкарва прехраната си като проститутка.

 

Тя безцеремонно сменя мъж след мъж без ни най-малко да се интересува, че наранява неговите чувства. А той страда, изливайки мъката в лирична минорна мелодия.

 

Дано текстът от парчето да не е вдъхновен от реални случки и събития. Визията на главната героиня явно умишлено е подбрана в стил не особено елитна стриптизьорка.

 

Фаталната жена отмъщава грубо на мъжете, без да съзнава, че съсипва единствено себе си. Клипът има два варианта, тъй като хард сцените идват в повече за невинния зрител.

 

Финалът също е леко цензуриран. Накрая нервите на Ерик не издържат и той решава да се отърве от невярната си, меркантилна приятелка, показвайки й международния знак за несъгласие.