Физкултурен салон се превръща в джунгла...

Възможно ли е физкултурен салон да се превърне в джунгла? Да, ако на гости е най-голямата пътуваща колекция на влечуги в света. Домакините са крокодили, варани, гущери, змии, костенурки и всевъзможни твари. А гостите - всеки, който е любопитен да се докосне до тази екзотика.

 

Ако сте привърженици на силните усещания, може да се снимате с 25-килограмовия питон Макс. Нежен и гальовен, според стопаните му, обожава да се разхожда в прегръдките на някой.

 

Освен него можете да се насладите и на триметровия американски алигатор Але, тежащ 150 килограма. На ред е да ви покажем двуглава костенурка, носеща нетрадиционното име \"Том и Джери\".

 

Ако не сте виждали жаба Бик или африканска ровеща жаба, сега е времето да го направите. Сред многобройните видове змии е добре да не се вглеждате много, за да не ви хипнотизират с погледите си. Три грациозни мадагаскарски костенурки очакват да ви покажат, че ходят бързо.

 

Парагвайски анаконди, гранитни тигрови питони, голям герозавър, тарантули. Спиращият дъх свят на влечугите можете да видите до утре вечер.