Певицата призна, че е влюбена...

Ново начало за поп-фолк певицата предрече нумероложката Кристина Сунгарска в \"На кафе\".

 

\"Тя все още не е разгърнала напълно потенциала си и може много повече от това. За да се случи обаче, й предстои огромна промяна, свързана с музиката. Именно тя ще й донесе още по-голям успех\", разказа нумероложката. Той ще настъпи в живота на Преслава след месец юни 2012 година.

 

Тази година е успешна за поп-фолк певицата по отношение на любовта.

 

\"Преслава действа като еликсир върху мъжа в този момент. Това става обаче, само когато е влюбена\", подчерта Кристина Сунгарска.

 

В отговор поп-фолк дивата призна, че наистина в момента е влюбена, но не пожела да разкрие кой е мъжът, превзел сърцето й. След 30-годишната си възраст нумероложката прогнозира брак и деца.

 

На 11.11.2011 година Преслава промотира най-новия си албум \"Как ти стои\". За първи път феновете на звездата я виждат в секси фотосесия, направена специално за обложката на албума. При представянето му пък неин приятел изненада певицата, като й поднесе внушителните 1111 рози.

 

За втори път Преслава влезе в кухнята на Гала, за да получи ценни кулинарни уроци от Елица. Какви са те – разберете във видеото.