Сплотена вечеря в Big Brother All Stars от 20.00 ч. по Нова ТВ

Хубави събития и приятна атмосфера са на път да превземат Къщата на Big Brother All Stars 2013 тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. В новия епизод зрителите ще станат свидетели на сплотена семейна вечеря, каквато не е имало в Къщата от доста време насам.

Съквартирантите ще се впуснат и в колоритна мисия, наречена „Най-много, най-малко“. Те ще трябва да се подредят по различен начин в зависимост от качеството, което Big Brother им постави. Всеки един от тях ще трябва да се изолира в изповедалнята и да познае новото качество, по което Съквартирантите са се разпределили. 

Довечера един от най-позитивните Съквартиранти Лео Бианки ще разкрие своите мотиви за реализация в България. Докато забърква поредния си кулинарен деликатес, италианецът ще разкаже как участието във втория сезон на Big Brother е променило живота му, определяйки го като „мега-трамплин“ за кариерата му в България. 

По време на вторите елиминации в понеделник Пенка напусна Big Brother All Stars 2013. След сериозно съревнование със Златка Райкова и Лео, тя си тръгна от шоуто с обещанието да завърши образованието си. 

Как ще продължи животът в Къщата, след като единият лагер остана без най-силните си попълнения, зрителите ще видят тази вечер в 20.00 ч. по Нова ТВ.