Ексклузивно интервю с Aerosmith в „На светло с Люба Кулезич” по Нова

„Елате на нашия концерт и вие никога повече няма да бъдете същите”, заявиха в ексклузивно интервю за Нова телевизия петимата музиканти от Aerosmith, които тази вечер за първи път ще се срещнат с българските си фенове.

Два дни преди шоуто на рок титаните в София репортерът Иван Черкезов и режисьорът на „На светло с Люба Кулезич” Мартин Вълчев се срещнаха с тях в Истанбул. Ексклузивно пред Нова Стивън Тайлър и компания разказаха как се създава музика с енергия над четири десетилетия.

„Намерихме се в нашия си момент, през 70-те. Времето тогава бе друго, не както сега – с телефони и интернет. Гледахме се в очите, правейки нашите песни, слушахме се един друг. Това е основата на всичко, което изградихме. Ето защо оцеляхме и носим толкова много енергия”, заяви фронтменът Стивън Тайлър.

„Как само ми се иска да си ни представите всички седнали около една маса и наистина да почувствате тръпката от това как работим”, добави той.

„Обичаме да правим това, което правим”, заявиха още петимата музиканти. Цялото интервю, което рок титаните от Aerosmith дадоха ексклузивно за Нова, гледайте във видеото към статията.