Оливия Поуп защитава пилот причинил тежка авиокатастрофа тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Мистерията със съдбата на Аманда Танър – стажантката, която е имала скандална афера с президента Фиц, започва да се разплита в пети епизод на политическия трилър „Скандал” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.

След като Оливия Поуп поема скандалния случай на Аманда Танър, клиентката ѝ мистериозно изчезва. Оливия натоварва служителя си със „специални умения” - Хък, със задачата да я намери. За да изпълни поръчението, Хък използва връзки и контакти в мрачното си минало в ЦРУ. Докато разследва, Хък попада на видеозапис, който директно свързва един от бившите му колеги с отвличането на Аманда. Тези разкрития го превръщат в мишена на службите. Хък е принуден да се справя сам, след като Оливия Поуп и нейните „гладиатори в костюми” поемат шумния случай пилот, обвинен от на медиите и авиокомпанията си, че е предизвикал падането на самолет и смъртта на всички пътници.

Каква е връзката на ЦРУ с изчезването на Аманда, ще разберем в пети епизод на политическия трилър „Скандал” тази вечер от 22.30 ч. по Нова.