Историята в епизодите на премиерния сериал от 16.30 ч. по Нова

Ананди се превръща в жертва на конфликта между жените в семейство Деви в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова.

Отношенията между Каляни и снаха ѝ Гена изглеждат непоправимо влошени. Под давление на старицата синът ѝ Васант обявява на всеослушание, че Гена вече не е негова съпругата. Каляни излива злобата си върху Ананди, която е хваната да носи храна към стаята на съпругата на Васант. Господарката на къщата подозира, че момичето иска да нахрани непокорната ѝ снаха, но истината е, че Ананди има поръчение от Сумитра да се погрижи малкият Нанду да не остане гладен.

Каляни има още една причина да е ядосана на Ананди. Тя обвинява момичето, че е подучило внука ѝ да замине да следва в Мумбай. Междувременно Джагдиш пристига в общежитието на университета си, но тук отново е на път да попадне в лоша компания,  тъй като съквартирантът му предпочита да пие и да се весели, вместо да посещава лекции. В къщата на семейство Деви ситуацията за Ананди се влошава още повече, след като и Сумитра, изнервена от случващото се, започва да ѝ се кара и да я обвинява, че е една от причините за конфликта в семейството.

ДАли Ананди ще успее да се справи със сложната ситуация, ще разберем в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16.30 ч. по Нова.