Джеймс Артър, Джо Лин Търнър и Жана Бергендорф ще пеят в дуети с финалистите тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Броени часове остават до бляскавия финал на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато тримата финалисти Невена, Михаела и Славин ще се борят за победа в музикалното шоу. Специални гости на сцената ще бъдат американската рок легенда и вокалист на Rainbow и Deep Purple Джо Лин Търнър, британската поп звезда и победител в X Factor UK Джеймс Артър и победителката в миналия сезон на X Factor у нас Жана Бергендорф. 

„За мен е мечта да пея с Жана”, призна Невена. „За нас няма трудни неща, ние успяваме във всичко. Силна двойка сме”, добави с усмивка Жана. На финала тази вечер двете дами ще изпълнят песента Let It Be на The Beatles. 

Славин ще има възможността да сбъдне американската мечта на българска сцена, като пее в дует с легендарния Джо Лин Търнър. „Той има страхотен глас и сценично поведение. От Джо можеш да се научиш на всичко, ще бъда нащрек постоянно”, коментира Славин.

Британската звезда Джеймс Артър пристигна в София, специално за да подкрепи своя фаворит в шоуто Михаела. „Знаех, че ще стигнеш до финала”, подчерта преди репетицията им победителят в X Factor UK. „Аз съм най-щастливото момиче на света”, заяви тя броени часове преди финала.

Вижте във видеото какво още разказаха финалистите и звездните гости пред Павел Владимиров и екипа на „Здравей, България”. 

Не пропускайте грандиозния финал на музикалното шоу от 20.00 ч. тази вечер по Нова, когато ще стане ясно кой ще бъде новият X Factor на България.