Ексклузивно в предаването тази събота ще гостува певицата Жана Бергендорф

 

Ексклузивно в „Комбина” тази събота ще гостува певицата Жана Бергендорф, която ще разкаже каква беше причината за престоя й в Първо районно управление в София. След това централен гост в предаването е бившият телевизионен водещ Росен Петров. Политикът, който можеше да бъде силов министър, ще коментира актуалните теми като полицейското насилие, фиаско ли беше влизането му в партията на Бареков и какво бъдеще в парламента вижда за себе си.

 

В кухнята на предаването тази седмица е Славена Вътова. Току-що родилата Мис „България” ще приготви ястие от риба, докато с Галя Щърбева си говори за първите трепети от майчинството, за безсънието, кърменето и прекрасното чувство да обичаш някого повече от себе си.

 

Певецът Миро ще даде едно откровено интервю за равносметката на един успял, даровит човек, който е на прага на своите 40 години. Той ще разкаже защо понякога има желание да слезе от голямата сцена, ще има ли скоро семейство и деца и кога се очаква нов албум.

 

Участниците в рубриката „Без комплекси” ще спорят за това бие или пази българската полиция. След излъчване на два скандални видеоматериала в „Господари на ефира” напрежението и отношението към полицаите се изостри и в студиото ще спорят бивши секретари на МВР, журналисти и пострадали граждани, върху които е било упражнено насилие.

 

В „Къси разкази” Мария Йотова ще срещне с Александър Хайтов, който стана скандално известен с творбата си – паметника на цар Самуил. Сега синът на Николай Хайтов разказва увлекателната история на един изчезнал царски гроб, дългия път по издирването му и как по чудо сърцето на цар Борис III оцелява на два пъти.

 

Медицинското риалити „Без упойка” ще влезе в Клиниката по ендоскопска ортопедия, за да покаже какво означава „ставна мишка” и как с една бърза процедура човек може да се отърве завинаги от неистови болки в ставите.

 

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” в събота от 15:00 ч. по Нова.