Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19. 30 ч. по Нова

Тази седмица водещият на Национална лотария Захари Бахаров посети Стоянка Стоянова от град Димитровград, която спечели 7 750 лева в играта „Сейфове“ на 8 март 2014 година.

С печалбата Стоянка сбъдва съкровената си мечта - да има деца. След 4 неуспешни ин витро опита и липса на достатъчно финанси Стоянка и мъжът й са на път да се откажат и примирят с неуспеха. Късметът обаче се усмихва на семейството и Стоянка е изтеглена за участие в предаването на Национална лотария, където печели 7 750 лева.

Почти година и половина след печалбата животът на Стоянка вече е различен и има две прекрасни дечица на 6 месеца. „Много съм щастлива. Няма какво друго да иска човек“, споделя късметлийката. „Пожелавам на всички хора да се борят за мечтите си, да участват в Национална лотария, която сбъдва много мечти, в това число и нашата“ пък бяха финалните думи на щастливата майка.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.