Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова

Обиколката на България, която екипът на Национална лотария прави, за да провери как се е променил животът на спечелилите, премина и през град Пловдив. Там водещият на предаването Захари Бахаров се срещна с Десислава Иванова, която на 2 февруари 2015 година спечели 27 000 лева от телевизионната игра „Сейфове”.

Деси е майка на три момичета – на 4, на 6 и на 14 години. Преди три години и половина е загубила своя съпруг. Сега тя има приятел, с когото живеят на семейни начала. Част от спечелените пари Деси е инвестирала в закупуването на нов апартамент, който ще остане за децата й. Друга част от парите тя е дарила за деца, лишени от родителска грижа. Пловдивчанката е купила и дрехи за социално слаби хора, които е оставила в църквата „Света Неделя“.

„Никога не съм очаквала, че на мен може да се случи нещо подобно, защото през целия си живот съм полагала много усилия за всичко, което съм имала. Не са ми се случвали нещата лесно. Участието ми в предаването на Национална лотария беше много приятно и неочаквано", сподели пред екипа на предаването щастливката.

Новият сезон на предаването Национална лотария започва през есента. Вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии спечелили от телевизионните игри на най-щедрото предаване в България.  Регистрирайте сега поне 1 билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри“ и ще участвате в следващите 4 последователни жребия за „Телевизионните игри Национална лотария“.

До започването на новия сезон не пропускайте да видите как се промени живота на спечелилите участници в специалните епизоди на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.