Гледайте “С цялото си сърце” от 12.30 ч. и “Тежка сватба” от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Цяла плеяда холивудски звезди ще се погрижат за доброто настроение на зрителите, като ги направи съпричастни със забавните им семейни неволи в неделния кино следобед по NOVA.

От 12.30 ч. в романтичната комедия “С цялото си сърце” известната с ролята си в сериала “Баща по неволя” актриса Лейси Чабърт ще докаже, че споровете за наследство не винаги завършват с вражда. Чабърт се превъплъщава в Джени – млада жена, чийто живот внезапно се променя, тъй като наследява голяма къща в провинцията. Много бързо тя разбира, че трябва да дели наследството си с Браян - обсебен от работа си брокер на Уол Стрийт.  Двамата са привидно много различни, но съвсем скоро те започват да се опознават, работейки заедно по новия си дом…

Легендарният Робърт де Ниро пък отново ще се превърне в стожер на семейството в комедията “Тежка сватба” от 14.15 ч. ч. по NOVA.  Тази забавна история разказва за очарователно модерно семейство, което се опитва да оцелее по време на сватбен уикенд. Бившите съпрузи Дон и Ели Грифин се събират отново, за да се преструват на влюбена семейна двойка на сватбата на своя осиновен син Джаред.

Даян Кийтън и Робърт Де Ниро, които се превъплъщават в разведената двойка, ще направят и невъзможното, за да прикрият своята неприязън един към друг и да се престорят на щастливи. Във филма от 2013 зрителите ще видят и холивудските звезди Катрин Хейгъл, Аманда Сейфрид, Сюзан Сарандън, Робин Уилямс.

Не пропускайте “С цялото си сърце” от 12.30 ч. и “Тежка сватба” от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.