Ники Кънчев и Деси Цонева влязоха в “битка” в студиото на телевизионната игра

"Семейни войни" ще зарадва зрителите с нови епизоди в ефира на NOVA от 30 януари – всеки делничен ден от 18.00 ч. Този път обичаната телевизионна игра е приготвила още по-атрактивни участници, много изненади и нова доза забавление. Какво се случва на снимачната площадка на “Семейни войни” преди старта на новия сезон, провери Василена Гръбчева и екипът на “Събуди се”.

По темата

“Миналият сезон имаше страхотни семейства с невероятно чувство за хумор, които участваха в играта. Някои от тях ни изненадаха, като са сформирали нови семейства и ще участват и през новия сезон. Даже имаме едно семейство, което е в два нови отбора и ако се изправят един срещу друг, ще видим истински "Семейни войни", разкри водещият на телевизионната игра Цветомир Иванов.

“Очаквайте много забавление. Още на кастингите станаха страхотни игри”, допълни водещият.

Своите познания и късмет в “Семейни войни” тестваха телевизионният водещ Ники Кънчев и риалити звездата Деси Цонева. Тази седмица Ники Кънчев ще бъде и сред звездните домакини в “Черешката на тортата” в компанията на Мариана Цонева, Деси Слава, Лияна и Стефан Манов-Тачо.

Как се справиха Ники Кънчев и Деси Цонева с въпросите на Цветомир Иванов, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Гледайте новите епизоди на обичаната телевизионна игра "Семейни войни" – всяка делнична вечер от 18.00 ч. само в ефира на NOVA. 

Ако сте сред желаещите да участвате в "Семейни войни", може да се запишете на www.semeinivoini.nova.bg