Не пропускайте обиколката по следите на късмета в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Рая Пакова посети късметлийката Здравка Бъзлева в село Православ в предаването на 2 септември по NOVA.  Късметлийката харчи печалба от 500 000 лева от билет “Супер Лото + 2017“ .
“Животът ни стана по-спокоен“, каза Здравка. Щастливката и нейният съпруг се занимават с отглеждането на маслодайна роза от 15 години. С парите семейството е реализирало желанието си за разширяване на масивите от рози.

“Отдавна бяхме замислили да закупим селскостопанска земя за увеличаване на декарите с рози и сега сме много доволни“, каза съпругът на късметлийката Бойко. Щастливците са използвали част от печалбата за почивка, а след това са зарадвали децата си със страхотни подаръци. Купили са им по една кола, както и парцел, на който предстои строежа на две къщи. Късметлиите са си купили и семеен автомобил.

“Националната лотария сбъдва мечти“, каза Здравка. 

Захари Бахаров гостува на работното място на късметлийката Лиляна Филипова от София. Тя спечели страхотните 250 000 лева от билет “Кеш кръстословици 2“. След печалбата Лиляна продължава да работи в своя цех, както и да изпробва късмета си по стандартната схема  - всеки ден с до четири билета. “Бивш спортист съм и обичам да играя. Продължавам всяка сутрин едно и също – четири кръстословички“, каза късметлийката. С част от парите тя е погасила малък кредит. Дала е и на децата си. Отаналата част смята на този етап да не харчи. Щастливката пожела на всички участници много късмет и да играят. 

Национална лотария бе и в късметлийския град Ямбол, но не при милионера Димитър Митев, а на гости на Виолета Симеонова. Тя спечели чисто нов автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”. “Тръпката е голяма“, каза Виолета. Късметлийката е шофьор от 10 години и сподели, че е „голямо удоволствие да се качиш в нова кола“. 

Лятното турне премина и през град Сливо поле и гостува на късметлията  Владимир Данчев, който се радва на 33 000 лева от играта “Сейфове“. С печалбата той  е подпомогнал семейния бизнес, като е закупил нов мотокар. 

Щастливецът Асен Гошев от град София пък разказа как е прекарал на мечтаната екзотична екскурзия. Той спечели 6-дневна All inclusive почивка на Малдивите и 40 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ на Коледа. 

“Пожелавам на всеки такъв късмет и бонус“, каза Асен и добави, че на Малдивите е невероятно красиво. Той сподели, че през целия си живот ще помни емоциите от печалбата и преживяването на Малдивите. 

Не пропускайте обиколката по следите на късмета в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.