Талантливата певица разказа за преживяното в шоуто в „На кафе”

Поли Генова успя да заблуди зрители и панелисти при участието си в най-мистериозното шоу „Маскираният певец”. Тя се оказа под маската на Очите, която падна миналата събота.

Изпълнителката разказва, че дори собствената ѝ майка ѝ е споделила, че смята, че зад тази маска се крие мъж. „Имах изработена стратегия. Според мен целта на шоуто е да можеш максимално да заблудиш и да скриеш гласа си, за да е по-интересно, за да има т. нар. съспенс. Хората да се чудят – това е идеята на целия формат”, споделя Поли.

Поли Генова - какво е да си зад маската на Очите

Преди да влезе в шоуто тя е направила собствено проучване и е видяла, че най-трудната задача, пред която ще се изправи, е да скрие специфичния си глас. „За мен предизвикателството беше да успея да избягам от себе си”, признава тя.

Генова разкрива, че е била планирала изпълненията си напред в шоуто и сред песните са били много познати и обичани песни, но изпяти по коренно различен начин.

Падна първата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Костюмът на Очите е един от най-сложните в този сезон – благодаря на екипа за целия труд и вниманието, което хвърлиха по него. Много сложно се обличаше – главата беше свързана с цялата конструкция и не просто се нахлузваше, а трябваше да се прикрепи. Аз гледах през една мрежа, която цялата е обвита от зеленина”, разказва тя за изживяванията си с един от най-свежите костюми във втория сезон на шоуто. Певицата признава, че по време на първия лайв се е дезориентирала и за малко да падне от сцената.

Актьорът Ники Сотиров ще бъде следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

„Много е специфично, изключително различен опит  ти дава и друг поглед към нещата – за мен да можеш да обиграеш един костюм е куклено актьорство и аз като един аматьор дадох всичко от себе си”, признава Поли.

Досетил ли се е някой от най-близките хора на певицата , че тя стои зад маската на Очите и как се чувства след като последното ѝ парче се завъртя по MTV – гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте следващия лайв на "Маскираният певец" тази събота от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.