„Адреналинът на арената беше истинска награда за мен. Доволен съм от представянето си “, сподели актьорът в студиото на „Събуди се“

Миналата седмица Любомир и Димитър от племето на Жътварите се изправиха в решителна елиминационна битка, в която Любо извоюва победа, запазвайки мястото си в надпреварата, а Димитър напусна с поражение приключението „Игри на волята: България“.

За уроците в "Игри на волята: България"

 „Не бях доволен от този развой на събитията. Със сигурност хъсът ми за победа щеше да бъде много по-голям, ако бях срещу противник от друго племе. Но пък ние с Любо си бяхме заявили този дуел в предаването и смятам, че водихме една истински мъжка битка“, разказва Димитър.

Двама Жътвари един срещу друг в елиминационен дуел в „Игри на волятa: България”

„В „Игри на волята: България“ научих, че съм много борбен. Не съм спортист и не нося у себе си тази спортна злоба. Обичам спорта, но не съм ходил на състезания. Адреналинът на арената беше истинска награда за мен. Доволен съм от представянето си.“

„Записах се в предаването, защото съм много луд и екстремен тип. Впускам се във всякакви нови предизвикателства. Взех решението първосигнално. Без план. Не съжалявам, че отпаднах толкова рано. Винаги съм вярвал, че всяко зло е за добро.“

За актьорската професия

„Театърът е моето призвание. На щат съм в пловдивския театър. В момента репетирам „Закуска в Тифани“. През октомври е премиерата".

Димитър отпадна от надпреварата в „Игри на волята: България“

„Както в живота, така и в играта, понякога на човек му се налага да сложи някоя маска за самозащита. В „Игри на волята: България“ аз бях себе си. Най-трудно в състезанието за мен беше комуникацията с новите и непознати хора. Моите фаворити разбира се са от моето племе. Но който и да спечели, ще бъде най-заслужилият. В състезанието няма случайно попаднали хора. Имах късмета да попадна в племето на Жътварите, защото ние бяхме напълно изолирани от останалите и гледайки сега отстрани, мисля, че съм бил щастливец“, категоричен е Димитър.

Поредна териториална битка очаква трите племена в понеделник. Какви ще бъдат новите стратегии за победа на Рибарите, Жътварите и Ловците и как ще бъдат разпределени силите през новата седмица?

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.