Шаферките бяха с еднакви одежди в розово

Парис Хилтън се омъжи за годеника си Картър Риъм. Звездата се врече във вярност на бизнесмена в частното имение на дядо й в Лос Анджелис.

Най-коментираната тема са роклите на Парис – за официалната церемония тя беше избрала елегантен тоалет на Оскар Дела Рента украсен с 3D цветя, съчетан с дълъг воал. Косата й бе прибрана в елегантен кок изваян от знаменитият фризьор Едуардо Понсе.

По време на празника Хилтън смени няколко визии - бална рокля на Ghalia Lav с голи рамене и блестяща корона беше избрала за първия танц със съпруга й, а на финала се появи с къса рокля отново дело на Оскар де ла Рента.

Парис Хилтън прави документален сериал за сватбата си (ВИДЕО)

Шаферките бяха с еднакви одежди в розово, отличаваше се единствено сестрата на булката - Ники Хилтън – в дантелена рокля на дизайнерите Алис и Оливия.

От своя страна младоженецът бе избрал класически смокинг в черно и за разлика от съпругата си остана с него през цялата вечер.

Специални гости на сватбата бяха Ким Кардашиян, Никол Ричи, Ема Робъртс и Пола Абдул.

Парис Хилтън иска от гостите на сватбата си подаръци за 50 000 евро

Хилтън и Риъм за първи път потвърдиха връзката си през април 2020 г., а финансистът й направи предложение през февруари, като подари на звездата годежен пръстен с диамант.

Очаква се повече подробности около най-специалния ден в живота на хотелиерската наследница да се появят в документалния сериал „Влюбената Парис“, който хотелиерската наследница снима в момента.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.