Не пропускайте един от най-успешните американски екшън сериали тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Тази вечер в хитовия екшън сериал „Специален отряд“ българската следа присъства на няколко нива. В епизода тази вечер талантливият български актьор Димитър Маринов (познат на феновете на седмото изкуство след участието си с отличения с наградата на Академията „Оскар“ „Зелената книга“) влиза в една от главните роли. Той се превъплъщава като бащата на отвлечена полицайка под прикритие. Докато разследва група за секс трафик на млади момичета прикритието й е компрометирано, което води до нейното отвличане. "Специалният отряд" се съюзява с отдела "Борба с организираната престъпност“, за да я спаси, но баща й също се включва самостоятелно в разследването.

"S.W.A.T. - Специален отряд" в операция за милиони по NOVA

Оказва се, че организираната престъпна мрежа се ръководи от български мафиоти, които използват млади момичета за секс робини, работещи в съюз с унгарски престъпници.

Избор на живот и смърт в „Специален отряд“

Съкрушен, че дъщеря му не може да бъде открита и няма информация за местонахождението й, Джордж Илич (Димитър Маринов) решава да вземе нещата в свои ръце. Нахлува с оръжие в дома на един от заподозрените, защото смята, че това е единственият начин да разбере какво се случва с детето му. Дали опасният му план ще проработи и ще успее ли сержант Хондо да открие жива навреме отвлечената полицайка, ще стане ясно тази вечер в 22:30 ч. по NOVA.    

Не пропускайте развръзката в следващия епизод на криминалния сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.