Гледайте романтичната комедия „Зад борда“ от 13.00 ч. и „Хиляда думи“ от 15.15 ч. тази събота по NOVA

Съботният киноследобед ще започне с лентата „Зад борда“ на режисьора ветеран Гари Маршъл (създал комедии като „Хубава жена“ и „Дневниците на принцесата“). Зрителите ще проследят една непохватна измама, която ще повлече след себе си лавина от комични недоразумения.

Богатата и разглезена наследница Джоана Стайтън (Голди Хоун) наема местния дърводелец Дийн Профит (Кърт Ръсел), за да преустрои гардероба на яхтата й. Заради недоразумение, обаче, Джоана отказва да плати за свършената работа. Затова, когато тя случайно пада зад борда и губи паметта си, Дийн решава да си отмъсти. Твърдейки, че тя е неговата съпруга "Ани", той я принуждава да изплати дълга си, като се грижи за къщата му и четирите му непокорни деца. Ще успее ли Джоана да се справи с домакинската работа и ще се научи ли да се грижи за съпруга и децата? Ще се промени ли сама тя и ще оцени ли простия живот на обикновена майка и съпруга?

По късно от 15.15 ч. ще се позабавляваме с комикът Еди Мърфи, който се превъплъщава в ролята на литературен агент Джак Маккол в комедията „Хиляда думи“. Боравещ свободно и често безразборно с думите, за да постигне набелязаните си цели, на Джак ще му се наложи да започне много внимателно да ги подбира, когато разбира, че му остават само 1000 думи преди да умре. Това ще го накара да борави по съвсем различен начин с тях. Ще успее ли устатият агент да открие други начини за общуване с околните, ще разберете забавлявайки се с комедията „Хиляда думи“.

Не пропускайте романтичната комедия „Зад борда“ от 13.00 ч. и забавната комедийна драма „Хиляда думи“ от 15.15 ч. тази събота по NOVA