Гледайте приключенския екшън от 22.10 ч.

Петият филм от култовата поредица, режисиран от един от създателите на „Игра на тронове“ Алън Тейлър“, е следващото филмово предложение на NOVA. Тази вечер от 22.10 ч. легендарният Арнолд Шварценегер ще сложи отново бронята на хуманоиден робот, за да продължи мисията си в полза на нищо неподозиращите хора – спасяването на вида ни. В „Терминатор: Генезис“ негови сподвижници са Емилия Кларк в ролята на Сара Конър, позната също от „Игра на тронове“, и австралийският актьор Джейсън Кларк, който зрителите ще видят като Джон Конър. 

Сюжетът се развива през не толкова далечната 2029 година. Джон Конър (Джейсън Кларк) е водач на съпротивата, който продължава да води войната срещу машините. При офанзивата край Лос Анджелис на повърхността започват да изплуват страховете на Джон, когато агентите на ТЕКОМ разкриват нов заговор на СкайНет да го атакуват на два фронта – миналото и бъдещето, ход, който ще промени войната завинаги.

Може ли машината да бъде повече човек и какъв ще е изходът от предстоящата голяма битка, не пропускайте отговорите във филма „Терминатор: Генезис“ тази вечер от 22.10 ч. по NOVA