Гледайте романтичните филми „Козметичката и звяра“ от 13.00 ч. и „Истина ли е...“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Романтиката е във въздуха, но е преплетена и с много забавни и вълнуващи ситуации за героите на романтичните комедии, в които зрителите на NOVA ще видят едни от любимите звезди на Холивуд. Първият филм през съботния киноследобед е комедията „Козметичката и звяра“ с участието на звездата от култовия сериал от 90-те "Гувернантката" - Фран Дрешър.

От 13.00 ч. представител на източноевропейски диктатор погрешка взема американската козметичка Джой Милър (Фран) за академичен преподавател, кани я в страната си и й предлага да стане учителка на децата на диктатора. Докато е там, тя се опитва да внедри западната култура в цялата държава и се влюбва в диктатора и децата му. В същото време те го мразят, особено дъщерята, която е хлътнала по дисидент, хвърлен в затвора. Ще устои ли в крайна сметка диктаторът на чара на Джой?

Забавлението продължава с лентата „Истина ли е…“, която ще пренесе зрителите в свят, който може да е реален или плод на нечие въображение. Филмът е заснет по романа на френския писател Марк Леви със заглавието „Ами ако това беше истина…“  Ще проследим живота на младата докторка Елизабет (Рийз Уидърспуун, позната ни от „Професия блондинка“), която е изцяло отдадена на работата си. Абсолютна работохоличка, която не усеща как живота й постепенно изтича. След автомобилен инцидент, Елизабет попада в кома, но поради множество причини душата й остава на земята, някъде между рая и ада.

Не осъзнаваща какво се случва, младата жена се прибира в апартамента си. Но изненада, той вече е нает от депресирания архитект Дейвид (Марк Руфало), който буквално се сблъсква с духа на Елизабет. С различни интереси и с несъвместими на пръв поглед характери, двамата съквартиранти гледащи на живота по различен начин, ще трябва да живеят заедно на едно място. Докато той си мисли, че полудява виждайки духа на мъртва жена, младата докторка постепенно осъзнава, че от 3 месеца е в кома. С времето освен приятелски чувства между тях „пламва“ искра, която може и да угасне с изключването на животоподдържащите системи в болницата. Ще стане ли чудо и достатъчно ли е само двамата да вярват това, гледайте развръзката на „Истина ли е…“ от 13.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте романтичните филми „Козметичката и звяра“ от 13.00 ч. и „Истина ли е...“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA