Гледайте приключенския филм „Хрониките на Спайдъруик“ от 13.00 ч. и комедията „Браво, момчето ми!“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Положителни емоции и приключения очаква зрителите на NOVA в съботния следобед с хитовата лента „Хрониките на Спайдъруик“ от 13.00 ч. и невероятната комедия „Браво, момчето ми!“ от 15.00 ч.

От 13.00 ч. семейство Грейс - Джаред, неговият брат близнак Саймън (в ролята Фреди Хаймор), сестра му Малъри и майка им - напуска Ню Йорк и се настанява в уединена стара къща, собственост на пра-прадядо Артър Спайдеруик. Започват да се случват странни неща и тъй като не може да намери обяснение, семейството обвинява Джаред. Когато Джаред, Саймън и Малъри решават да разследват събитията, те разкриват невероятната истина за имението „Спайдъруик” и създанията, които го обитават. Филмът е екранизация по нашумялата поредица от 5 тома, превърнала се в световен бестселър, изпълнена с напрежение, фантазия и невероятни приключения за феи и духове.

По късно от 15.00 ч. ще станете свидетели на приключенията и обратите в отглеждането на едно дете и на…сина му, в невероятно смешната комедия „Браво, момчето ми!“ В главните роли ще видим изключително продуктивният комик Адам Сандлър (познат ни от филми като „Били Медисън“, „Баща мечта“ и „Дърти хлапета“) и малко по-младата му версия Анди Самбърг („Луда глава“ и „Дърти хлапета2“). Актьорският състав е допълнен от Лейтън Мийстър, която познаваме от сериала „Клюкарката“, Джеймс Каан ( „Кръстникът“ и „Мизъри“) и Сюзан Сарандън („Телма и Луиз“ и „Осъденият на смърт идва“). Историята на филма е много смешна и проследява живота на тийнейджъра Дони Бергер (Адам Сандлър), който още в гимназията среща момичето на мечтите си. Единственият проблем е, че тя се оказва негова учителка, която няма нищо против да му разкаже всичко за птичките и пчеличките. Всеотдайната преподавателка е изпратена в затвора, но тя оставя на Дони син, плод на тяхната любов, който тийнейджърът се налага сам да отгледа, въпреки че е напълно неподготвен за задачата си.

30 години по-късно Тод (Анди Самбърг) гради успешна кариера на Уол Стрийт. Той е излетял от семейното гнездо при първия удобен случай и не е виждал баща си от години. Но когато се оказва, че Дони дължи десетки хиляди долара на данъчните, единственият изход, според него, е да се свърже със сина си, за да намери парите. Той се появява в навечерието сватбата на Тод с Джейми и превръща тържествения уикенд в катастрофа. Дали ще получи шанс най-накрая да изгради връзка със сина си и ще направи ли това, което се очаква от един добър баща?

Не пропускайте приключенския филм „Хрониките на Спайдъруик“ от 13.00 ч. и комедията „Браво, момчето ми!“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA.