Гледайте хитовия екшън тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA

Брус Уилис и Дуейн Джонсън – Скалата се присъединяват към най-известните американски екшън герои от специален правителствен отряд в експлозивния екшън "G.I.Joe: Ответен удар” тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Вдъхновение за лентата са известните войнишки фигурки на героите от серията "G.I. JOE- Американски герои" от 1964 година насам, а историята на едноименния комикс от 80-те години на 20 век е една от любимите на малки и големи. Първият филм, направен по графичните романи - "G.I. Joe: Изгревът на кобра”, пожъна страхотен успех сред феновете на екшън жанра, така че не е чудно, че в продължението в ролята на капитан Дюк Хаузър ще видим отново Чанинг Тейтъм, а в превъплъщението на смъртоносния Storm Shadow се завръща южнокореецът Бьонг-Хън Лий.

Историята на "G.I.Joe: Ответен удар" отново въвлича героите в битка срещу смъртния им враг Кобра. Освен срещу тази опасност хората от екипа на елитните командоси са принудени да се изправят и срещу собственото си правителство, което застрашава съществуването им…

Дали героите ще оцелеят и ще успеят да се справят със своите врагове? Не пропускайте развръзката в екшъна "G.I.Joe: Ответен удар” тази събота вечер от 20.00 ч. по NOVA.