Гледайте романтичните филми „Огнена любов“ от 12.30 ч. и „Не забравяй, че те обичам“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киномаратон стартира от 12.30 ч. с романтичната лента „Огнена любов“, в която зрителите ще имат възможността да проследят историята на Джиа Самърс, местеща се в квартал край езерото, за да започне нова работа. Тя бързо завързва неочаквано приятелство със съседа си – пожарникаря (и самотен баща) Джим Дънлап, чиято страст към барбекюто се съчетава идеално със страстта ѝ към готвенето.

По-късно от 14.15 ч. ще се потопим в романтичната атмосфера в любовния филм „Не забравяй, че те обичам“. 30-ият рожден ден на Тейлър е. Вместо да излиза с приятели, тя отива на гости при баща си, който много се тревожи за нея. Целият й живот е толкова добре организиран, че няма място за приключения. Но татко знае как да промени нещата - с помощта на капсула на времето, оставена от покойната й майка. В нея има шест предизвикателства, които да накарат Тейлър да напусне зоната си на комфорт. Номер едно: направи ново запознанство! Това се оказва лесна задача с появата на новият й съсед, вдовецът Джош. С него и дъщеря му Клоуи, Тейлър намира смелостта да се изправи срещу всяко предизвикателство, кое от кое по-приключенско. До последното: кажи на някого „Обичам те“ – оказва се, че този някой може да е Джош. Но как неговата приятелка Сара ще се впише в цялата картина и заето ли е вече сърцето му?

Не пропускайте романтичните комедии „Огнена любов“ от 12.30 ч. и „Не забравяй, че те обичам“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA