Наградата ще обявена тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ

Голямата награда за звездите на Big Brother All Stars 2013 ще бъде обявена тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. Съквартирантите с вълнение ще научат от Big Brother какъв ще бъде трофеят на победителя и много от тях ще бъдат по-мотивирани да спечелят първото място. За Денди и част от Съквартирантите обаче това ще бъде повод да изразят иронията си и натрупаните впечатления от Къщата. 

Предстоящата седмична мисия за първи път ще разтопи ледовете в шоуто. В играта, наречена „Камък, ножица, хартия“, участниците ще се разделят на три отбора - те ще трябва или да се преборят за седмичен бюджет, или да се задоволят със солетите като единствен деликатес за следващите дни. Къщата ще бъде разделена на три зони, а всеки отбор ще има отличителни знаци. Съотборниците ще бъдат вързани с въжета и ще се придвижват в комплект, независимо накъде се отправят. 

По ирония Пенка ще се окаже в един отбор с противниците си в шоуто – двете Златки и Маги Желязкова. Те ще използват момента на уединение, за да отправят техните съвети към Пенка по повод поведението й към останалите. Дали предстои неочаквано примирие или още по-голям разрив в позициите на нежната половина от Къщата - зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.