Гледайте комедията "Невероятното приключение на Шарпей” днес от 12.30 ч. по NOVA

Колко невероятен трябва да бъдеш, за да имаш голям успех в големия Ню Йорк?  Отговор на този въпрос ще потърси звездата Ашли Тисдейл  в комедията "Невероятното приключение на Шарпей”  днес от 12.30 ч. по NOVA.

Под режисурата на едно от основните имена в хитови телевизионни сериали като „Приятели” и „Тайните на Вероника” - Майкъл Лембек, Ашли Тисдейл влиза в ролята на Шарпей Еванс, която се отправя към ярките светлини на Ню Йорк, за да стартира своята главозамайваща кариера. Но на сцената надпреварата е ожесточена – Шарпей и кученцето й Бой разбират това, когато се срещат със собственика на разглезеното пале на име „Графиня” и подла млада бродуейска звезда, която би направила всичко, за да победи конкуренцията. За щастие Шарпей среща и Пейтън (Остин Бътлър), красив студент по филмово изкуство, който я намира за почти толкова интересна, за колкото се смята самата тя.

Дали Шарпей ще покори голямата сцена, ще разберем в комедията "Невероятното приключение на Шарпей”  днес от 12.30 ч. по NOVA.