Очакват ни смях, сълзи, любов и онлайн драма – сериалът тръгва във Vbox7.com, заедно с новата песен на Тита – "Късай"

Нов български уеб сериал стартира във Vbox7.com от 29 май. Звездната тийн драма носи заглавието "Следвай ме", а в главната роля ще видим поп сензацията и любимка на тийн аудиторията – Тита (Христина Христова). Нейната кариера започна от музикалното шоу X-Factor, като част от момичешкото трио Sweet 16, а дебютната й песен с рапъра Криско "Voodoo кукла" вече има над 10 милиона гледания онлайн.

Сериалът "Следвай ме" е съвместна продукция между ADAMAND – лейбълът на Криско и продуцентите от 7Talents, които седят зад хитовите уеб сериали "Не така, брат", "Апартамент 404" и други. Като част от съвместната работа по проекта, излиза и новата песен на Тита – "Късай", в която ще видим някои от останалите актьори в сериала. Парчето се очаква да се превърне в един от най-големите хитове това лято.

Тийн драмата проследява животa и конфликтите между две съученички в училище, които те пренасят онлайн. "Следвай ме" ще покаже различната страна на живота на тийнейджърите днес – във време, в което всеки може да изяви себе си в интернет и да използва социалните мрежи като средство за отмъщение, но и за отправяне на сериозни послания и промяна на живота си. Загатване какво предстои в сериала може да видите в трейлъра на "Следвай ме".

В основата на историята на сериала седи 16-годишната Бела, в чийто образ ще видим певицата Тита. Само няколко дни след като Бела пристига от провинцията в новото си училище в столицата, проблемите започват. Между нея и едно от най-известните момичета в училището, която е и популярна влогърка във Vbox7.com, се разпалва конфликт. Това предизвиква Бела да отвърне на удара с поредица от видеа в сайта за видео забавление. Какво ще се случи между двете момичета? Как ще се завърши техния конфликт? Първият епизод на сериала ще видим на 29 май във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал "Следвай ме' може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.