Траки остават в колибата, Славяни пак на плажа

За трета поредна седмица Прабългари ще живеят в луксозната вила. Силните отново показаха, че когато става въпрос за териториална битка няма кой да ги спре. В битката днес племената трябваше да търсят съкровище. Всяко съкровище се състоеше от 5 куба, които трябваше да се съберат по трасето. Някои бяха заровени в пясъка, други бяха под вода, а трети се виждаха с просто око. Кубовете се събираха с носилка, на която надолу с главата висеше един участник, а други го носеха. След събирането на кубовете те трябваше да се подредят в кула. И в тази битка отново Прабългарите бяха най-бързи, следвани от Траки и последни бяха Славяни.

„Игри на волята“ през очите на Илиян от племето на „Траките“

Въпреки победата в лагера на Прабългари отново има напрежение. Роберта сподели, че тази победа не и е сладка, защото след края й, са я обвинили. Георги и Юлиян са ядосани, защото са чули Роберта да казва, че не може да се справи и я смятат за слаб играч, а Георги я нарича „Мис Свят“.

Илиан от „Игри на волята”: Загубих от жена, но то каква

Славяни не успяват да си запалят огън на плажа и им се налага да спят на студено. Освен това жените отново се скарват. „Всяка една интрига, която става тук е заради теб“, споделя Йоана на Марешка. Според Маша, тя казва, каквото мисли и не е лицемерна като останалите. До къде ще стигнат дразгите между жените в племето и дали това няма да е повод за женски номинации, следва да видим.

Илиан напусна „Игри на волята: България“

Добрин е ядосан на останалите от Траки, защото не са го послушали за стратегията на играта. Според него е трябвало близначките да копаят в пясъка, а не Ана – Мария. Той получи подкрепа от Александър, което ядосва Наско и близначките, защото според тях стратегията е била на всички. След като видяхме как Траки падат нарочно, за да изгонят Илиан, дали няма да видим същата стратегия и за останалите?

За първи път мъж срещу жена в „Игри на волята: България“

Утре вечер предстои капитанската битка! Кои ще са капитаните, как ще бъдат избрани, за какво ще се борят и кой все пак ще спечели, ще разберем утре от 21.00 часа по  NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.