Веднага след него ще бъде излъчена церемонията по връчване на наградите „Оскар“ на живо по KINO NOVA

За поредна година Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която излъчва ексклузивно най-голямата церемония в света на киното – наградите „Оскар“. Броени часове преди най-звездното кино събитие на годината започва специалното петчасово студио – „Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“. Водещият Мариян Станков – Мон Дьо, заедно със Станислава Айви и Ясен Дараков, ще отведе зрителите на NOVA в Холивуд тази неделя, 27-и март, в 22:00 ч.

„След няколко драматични години на пълна промяна, Оскарите се връщат към ДНК-то си – блясъкът! Очаквам церемония като филм, а не просто спектакъл за награди. Битката ще е епична. Кой ще плаче от радост и кой от огорчение? Каним ви на първия ред в Нощта на 27-и март“, коментира предстоящата церемония Мариян Станков – Мон Дьо.

В студиото ще бъдат някои от най-известните български актьори, режисьори, продуценти и кинокритици у нас и зад океана, за да коментират актуалните новини около подготовката на церемонията, червения килим и номинациите в звездната нощ.

Освен най-любопитното около филмовото събитие на годината, Станислава Айви ще проследи и какви са прогнозите на зрителите, които ще могат да гласуват за своите фаворити в специално създадената анкета на сайта – www.nova.bg. Ясен Дараков ще е единственият български журналист на червения килим и ще даде на българската публика горещи и ексклузивни срещи с А отбора на Холивуд.

Веднага след края на студиото "Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“ в 3:00 ч., по филмовия канал KINO NOVA зрителите ще могат да проследят на живо звездната церемония по раздаване на наградите „Оскар“ на американската Академия за кинематографично изкуство.