Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

След статията в таблоида, коментираща престъпното минало на Денис, медийното внимание на жълтата преса и на обществеността към личността на бизнесмена моментално се изостря. Плъзват слухове, които изобличават неговата дейност и това никак не се харесва на американските партньори на Топал в новия му оръжеен бизнес. Пратките за рециклиране от военните бази на НАТО са спрени, а дейността на завода трябва да бъде преустановена. Висшият държавен служител Благоев също не може да помогне, защото се притеснява, че проектът им рискува да попадне под санкциите на така наречения закон „Магнитски“. Има ли Денис полезен ход на действие от тук нататък и какво смята да предприеме, за да излезе от опасното положение?

Давидова започва разпити след престрелката в „Братя“

След получен сигнал, че в наркомрежата са се появили листчета за свиване на цигари, но напоени с дрога, Черкезов вижда своя шанс да изненада Андреев в печатницата. Той усеща, че е на прага на важно разкритие, но му трябва още съвсем малко, за да хване натясно Радо и неговите хора. Инспекторът се подготвя за акция, която може да му даде така необходимите доказателства за ареста на Андреев. Ще получи ли разрешение за незабавен обиск и ще успее ли да изведе докрай плана си?

Напрежението ескалира в „Братя“

След сделката с Мосев и притискането на още няколко важни фигури от неговото обкръжение, плъзва мълвата, че на пазара има нов силен играч и това е Ива. Самата тя все още не е наясно какво се говори в тези среди и дори не очаква изненадата, която й се готви. Но след като е изманипулирала събитията в своя полза, дали Ива ще има силата да се справи с последствията от собствената си хитра тактика? 

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.