Не пропускайте премиерата на четвърти епизод на шести сезон на „ФБР" по NOVA

В премиерния епизод на сериала тази вечер, екипът на „ФБР" е пратен да издирва заподозрян за стрелба по федерален съдия посред бял ден. Федералният съдия Чарлз Полън е убит и цитат от неговия убиец отвежда екипа до местен ислямски център, където се натъкват на агент под прикритие Хасан Халил. Оказва се, че Халил работи с бившия ментор на Маги от Куантико, Джесика Блейк, за премахването на ислямска терористична клетка, за която се подозира, че убиецът е замесен.

Мисия под прикритие във "ФБР"

OA намира случая за сложен с подхода на Халил към убиеца, идентифициран като Адил Казем, мислейки, че може да е отишъл твърде далеч в задачата си. Халил отново влиза под прикритие като нов член на групата на Адил, но мисията се обърква и Адил го прострелва на специална церемония. Той е хоспитализиран, но преди това успява да спаси ОА от радикализирания терорист.

Междувременно Маги се събира отново с бивш колега, а взаимоотношенията между ОА и приятелката му Джема се обтягат след смъртта на нейния приятел. След като разбира истината за мисията, в която той намира смъртта си, Джема настоява ОА да напусне.

Не пропускайте новия епизод на "ФБР" тази вечер от 21:00 по NOVA.