Кои са акцентите в предаването и за какво ще си говори Гала със специалния й гост - Екатерина Генова...

Oчаквайте в "На кафе" на 16-ти март:
 
В Рубриката "Моето бебе" - кои са митовете и новостите в хигиената на бебето?


По традиция у нас бебешката баня е всеки ден, а в САЩ и много европейски страни, педиатрите съветват бебето да се къпе най-много 2 пъти в седмицата. Кои са другите различия между нас и света ще разберем от Дани Колева с едномесечната Дарис и две българки, които живеят и отглеждат децата си в САЩ и Англия. На живо в студиото педиатър ще обясни какво повелява нашата медицина, а Пейо ще демонстрира ролята на бащата като изкъпе малката Дарис. Какви са най-новите приспособления за къпане, как да се възползваме от ножичка с лупа и насочваща светлина и модерно ли е връщането към естествените пелини - всико това и още ще стане ясно в рубриката "Моето бебе".
 
Директно от Хонг Конг
журналистката Петя Желева ще ни покаже най-скъпата улицата в света, най-високата статуя на Буда и ще ни разкаже историята на Златния хотел.
 
Специален гост - журналистката Екатерина Генова, която наскоро навърши 50 години.


С Катя Генова ще си припомним  и видим някои от най-известните муцини, които са гостували през 10 годишния живот на предаването "Ах, тези муцуни" като Бойко Борисов, Лили Иванова, Христо Стоиичков и други. Вяра Анкова и Венелина Гочева ще отправят предизвикателства към нея и ще видим каква оригинална рецепта ще приготви в кухнята на "На кафе" самата Катя Генова.