Първото живо предаване е в 14.30 часа

 

Новият спортен канал на Нова Броудкастинг груп - Diema Sport 2 стартира днес, а първото живо предаване е в 14.30 часа, малко преди мача от Висшата лига между Манчестър Юнайтед и Тотнъм. Каналът е част от пакета Diema Extra и е с HD - качество.  

Още по темата

 

Със стартирането на Diema Sport 2 пакетът Diema Extra ще предложи още много качествен футбол, както и едни от най-вълнуващите и популярни спортни надпревари, които медията ще обяви съвсем скоро. Към най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, Diema Extra ще добави и още качествен футбол, включително ще излъчва отново някой от следобедните мачове от английската Висша лига – в събота, пряко от 17:00 часа българско време.

 

По Diema sport 2 и по Diema Sport ще се предават и част от мачовете от  всеки кръг на Лига 1, както и срещите от Купата на Лигата на Франция.

 

Цената на пакета Diema Extra, включващ Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sport Stars, остава непроменена. Той ще се предлага срещу препоръчителна месечна такса от 3,96 лв. Добрата новина за спортните фенове, които вече са абонирани за Diema Extra e, че Diema Sport 2 ще бъде прибавен директно към техния пакет.