Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

Във вторник, 15 март, заради възстановяване на водоснабдяването след ремонт на уличен водопровод на ул. „Баба Вида“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Ангел войвода“ от ул. „Златица“ до ул. „Васил Кънчев“, по ул. „Баба Вида“ от ул. „Ангел войвода“ до ул. „Васил Кънчев“. 

 

На 16 март, сряда, заради монтаж на спирателен кран на ул. „Сливница“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите, живеещи на ул. „Сливница“ , по ул. „Средна гора“ от ул. „Сливница“ до ул. „Рила“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Средна гора“. 

 

Заради подмяна на уличен водопровод и пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войнишко въстание“ с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на 16 март, на клиентите, живеещи на ул. „Здравец“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Войнишко въстание“ ъгъла с ул. „Здравец“. 

 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на 16 март, на клиентите, живеещи по ул. „Тодор Каблешков“ №37, №39, пазар „Борово“, общежития „Напоителни системи“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Тодор Каблешков“ №37. 

 

В сряда, 16 март, във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Върба“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Мичур“, ул. „Кладенчето“, ул. „Върба“, ул. „Папрат“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Кладенчето“ ъгъла с ул. „Мичур“. 

 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Менджийски“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на 16 март на клиентите, живеещи по ул. „Петър Менджийски“ от №1 до №12, по ул. „Васил Левски“ от №1 до №8. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Петър Менджийски“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.