Гледайте епизода на хитовата криминална поредица тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Екипът на лейтенант Стив Макгарет разследва мистериозното убийство на каубой в епизода на хитовата криминална поредица „Хавай 5-0” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Тялото на жертвата е открито без никакви следи от насилие в пустинята на Големия остров от тропическия архипелаг. Детективите разкриват, че мъжът е бил отровен, а впоследствие става ясно, че смъртта му е свързана с изчезването на породистия състезателен кон Градска Легенда. В хода на разследването се разбира, че има още една жертва – собственикът на коня, който макар че също е отровен, все още е жив и се бори за живота си. 

Междувременно, след разочароващо търсене на перфектното коледно дърво за своето семейство, Стив открадва бор от защитена гора, въпреки неодобрението на Дани. Тяхното хулиганско поведение обаче не остава без последици и скоро двамата попадат под ударите на закона заради тяхната лудория. 

Кой седи зад убийствата и ще успее ли екипът ли да спаси коня Градска Легенда? Ще се справят ли лейтенант Макгарет и Дани с проблемите със закона? Гледайте девети епизод от петия сезон на хитовата криминална поредица „Хавай 5-0” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.